WhatsApp Image 2020 07 04 at 12.36.08

Dit zijn de reisgenoten van Knapsack 2020

Wat een super sponsoren! Voor de ultieme reis ervaring heb je goede reisgenoten nodig. Zeker in een tijd waarin samenzijn en reizen helemaal niet zo vanzelfsprekend meer zijn. Als organisatie besloten we onze creativiteit in te zetten om ook dit jaar een Knapsack Festival te organiseren. Echter, dit jaar willen we vooral iets voor de stad, haar bewoners en ondernemers terugdoen! Knapsack Weekend Delft Sessies werd in het leven geroepen: 10 prachtige videoregistraties van 10 lokale acts op de 10 mooiste Delftse locaties. Met de 10 videosessies laten we Delft vanaf 19 september in al haar glorie zien aan de rest van Nederland. Achter de schermen werken we ook nog aan een mysterieuze happening op zondag 20 september.

Koffers pakken
Maar hoe realiseer je dat? Daar waar de horeca ondernemers vorig jaar nog goed konden bijdragen aan het festival, is dat dit jaar logischerwijs heel anders. Gelukkig ziet allereerst Gemeente Delft het belang en de waarde van deze festivalvariant in en zegt nog een jaar haar (financiële) medewerking toe. Maar dat is nog niet alles! Ook Rabobank Zuid-Holland Midden is erg enthousiast over de innovatieve festivalvariant en zorgt voor extra vulling van de Knapsack koffers. Verder ziet ook Fonds 1818 de waarde van de culturele en educatieve impuls van deze festivalvariant. Als organisatie zijn we daarnaast ook mega trots op de steun van Ondernemersfonds Delft Stadsbreed. Zonder deze fijne reisgenoten zou een Knapsack 2020 aan huis gebonden zijn. Samen zetten we (cultureel) Delft nog meer op de kaart!

Gemeente Delft
Stapte vorig jaar reeds aan boord van de Knapsack express en steunt ook dit jaar de organisatie van het festival. Dat doet gemeente Delft zowel financieel als met ondersteuning en advies met betrekking tot organisatorische werkzaamheden. 

Het Rabobank Coöperatiefonds
Iedere vereniging of stichting in de omgeving van Delft, Pijnacker, Nootdorp en Lansingerland kan een aanvraag voor een donatie indienen. Met het Rabobank Coöperatiefonds investeert de bank een deel van haar winst in lokale projecten en initiatieven.

Fonds 1818
Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, de Bollenstreek, Westland en tussenliggende gemeenten.

Ondernemersfonds Delft Stadsbreed
Ondernemersfonds Delft geeft ondernemers de kans om samen initiatieven op te zetten. Op die manier geeft het fonds een flinke impuls aan de samenwerking tussen het bedrijfsleven, instellingen en de overheid, én aan de economische ontwikkeling van de stad Delft.