Vijf liefhebbers brengen v2....

Vijf liefhebbers brengen festivalreis Knapsack naar Delft

Op reis maak je nieuwe vrienden, vlieg je lachend van cultuur naar cultuur en doe je verrassende ontdekkingen. Je voelt een grenzeloze vrijheid. Precies dat reizigersgevoel willen Delftenaren Daan, Hans, Ferry, Fennie en Tim met hun nieuwe festival Knapsack naar Delft brengen. Drie dagen vol verrassende muziekgenres, gerechten, activiteiten en ontmoetingen.

`We reizen allemaal graag, houden enorm van Delft en zijn cultuurgekken. Dat verbindt ons` - Tim van den Eijk

Delft - Op 8, 9 en 10 november is het zover, de eerste editie van Knapsack. Drie dagen lang op festivalreis door Delft in een doorgaans stille maand. Festivalreis, een door de organisatoren bedacht begrip. Waarom? De bezoeker wordt uitgedaagd om middels verschillende routes op ontdekkingsreis te gaan in Delft. Van nieuwe smaken, nieuwe vrienden naar nieuwe danspasjes en aha-momenten.

Op dit moment zijn er al meer dan 20 locaties betrokken als Knapsackbestemming. Van café tot restaurant en theater tot atelier. Naast veel bands zijn er ook workshops, speciale gerechten, exposities en theateracts. `Als programmeur vind ik het gaaf om de typische Blueser ook van Reggae te laten genieten en de kunstliefhebber aan tafel te krijgen bij de doorgewinterde festivalganger`, zegt Daan van de Putte. De jonge programmeur richt zich overigens op bezoekers van jong tot oud en programmeert ook een speciaal kinderprogramma.
 

Reizen, ontdekken en avonturieren zit, volgens Hans Dunlop, ook echt in het DNA van Delft. `Al in de Gouden Eeuw reisden Delvenaren over de hele wereld`. In die Gouden Eeuw had Delft veel invloed op de wereld en de wereld veel invloed op Delft. Zeker niet altijd een positieve invloed. Ook die aspecten krijgen een plek op Knapsack. Maar bovenal moet de festivalreiziger met een lach op het gezicht en een knapzak vol nieuwe herinneringen door Delft trekken.

Ga je mee op festivalreis als bezoeker of als sponsor? Check de social media van Knapsack Delft.

Bron: https://www.delftsepost.nl/nieuws/algemeen/792937/vijf-liefhebbers-brengen-festivalreis-knapsack-naar-delft